Tel.: 03 500 00 60
Contacteer ons
Van elke dag maken we de allerleukste dag bij Kinderdagverblijf Pippeloentje

Maak kennis met de fijnste kindercrèche in Borsbeek

In Borsbeek kan u terecht bij kribbe Pippeloentje wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare kinderopvang. Bent u benieuwd naar hoe een dag in onze kindercrèche er ongeveer uitziet? Dan schetsen we hier graag onze dagindeling:

  • 's Morgens starten we de dag al spelend of lezen we een boekje
  • Tv-momentje
  • Activiteit: knutselen, puzzels...
  • Eten
  • Slapen

In onze kinderopvang is elk kind prioriteit

Elk kind is uniek. Daarom stemmen we de dagindeling in onze kindercrèche dan ook af op de afzonderlijke behoeften van ieder kind. Heeft uw kind bijvoorbeeld geen zin om mee te knutselen? Dan hoeft dit helemaal niet. We volgen zoveel mogelijk het leefritme van de kinderen. Voor meer informatie over de dagindeling, de slaap- en eetgewoonten en de spelactiviteiten kan u steeds terecht bij één van de verantwoordelijken.

Al onze opvangkinderen verblijven in onze kindercrèche in één verticale groep. Dit betekent dat baby’s, kruipers en peuters samen in één groep tijd doorbrengen. Kleine kinderen kunnen leren van de grote, terwijl grote kinderen het vaak leuk vinden om mee te zorgen voor de kleintjes.

Een nieuwe omgeving: wennen aan de kribbe

Om de overstap van thuis naar ons kinderdagverblijf in Borsbeek zo vlot mogelijk te laten verlopen, worden wenmomenten voorgesteld. Deze momenten worden gepland in overleg met de ouders en de verantwoordelijke. Deze wenmomenten zijn niet verplicht en worden op een maximum van 2 wendagen vastgelegd. (met of zonder ouders)

Wenst u meer informatie over onze opvang? Neem dan gerust contact op met onze onthaalmoeders!

Contacteer ons!03 500 00 60