Tel.: 03 500 00 60
Contacteer ons
Alle kleintjes zijn kind aan huis bij Kinderdagverblijf Pippeloentje

In onze crèche in Borsbeek enkel het beste voor baby's en peuters

Natuurlijk zoekt u voor uw kleintje niet minder dan een crèche waar uw kind, zijn behoeften en veiligheid primeren. Daarom zetten we bij Kinderdagverblijf Pippeloentje in Borsbeek alles op alles voor het welzijn en een goede ontwikkeling van al onze kindjes.

Een kribbe met oog voor de identiteit van elk kind

In onze crèche hebben we altijd oog voor de behoeften van elk kind apart. Zo genieten de oudere kinderen bijvoorbeeld van elk een afzonderlijke dagindeling, afgestemd op hun unieke persoonlijkheid. Onze opvang is ook volledig ingericht in functie van de kinderen. 100% gezellig en natuurlijk helemaal veilig. Ook krijgen al onze kleintjes hun eigen plekje en hun eigen praktisch bakje.

Communicatie tussen ouders en kindercrèche: een must!

De drie onthaalmoeders van kindercrèche Pippeloentje zien het als een fijne uitdaging uw kinderen mee op weg te zetten in het leven en bij te dragen aan hun persoonlijke groei. Dat doen we vanzelfsprekend samen met u als ouder. Een open communicatie vinden we dan ook erg belangrijk. Daarom hanteert onze crèche heen-en-weerschriftjes waarin zowel mama's en papa's als de onthaalmoeders boodschappen over het kind kunnen in schrijven.

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare kribbe in regio Borsbeek? Dan bent u bij Kinderdagverblijf Pippeloentje aan het goede adres. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking!

Contacteer ons!03 500 00 60